Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в нашия уебсайт.

Ако натиснете бутона Съгласен съм, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност.

Съгласен съм Не съм съгласен

Лого на Кооперация Доверие - Лесидрен

За нас

КООП ДОВЕРИЕ започва дейността си от 01.10.1995 г. в направление животновъдство – производство на свинско и телешко месо във ферма със затворен цикъл. От тогава до настоящия момент тя е непрекъснато в процес на разширяване, преустройство и модернизация на наличните обекти и създаване на нови дейности и производства. Необходимите комбинирани фуражи се произвеждат в собствено автоматизирано фуражно предприятие с електронно дозиране по балансирани рецепти, които се контролират периодично с лабораторен анализ. Спазват се всички указания на ВМЦ и се води документация по изискванията на закона за фуражите и на националната служба по зърно.

Свидетелство

Предприятието се занимава със свинепроизводство на 420 броя свине-майки от породата "Дунавска бяла", синтетична линия "Силистра" и "Юна"- Франция като годишно се отглеждат и угояват около 10500 броя свине, а по технология на института по планинско животновъдство гр. Троян се изкупуват и доотглеждат около 720 броя телета. Създадени са условия съгласно изискванията за отглеждане на животните.

Произвежданите животни се преработват в собствена кланица и месопреработвателно предприятие. Обекта отговоря на действащите в момента нормативни изисквания и има разрешение за производство под рег. № 1101014. Изпълненото технологично обзавеждане е съобразено с изискванията към предприятията от хранително-вкусовата промишленост и с условията за производство на качествени и безопастни храни. Оборудването е изработено и доставено от "ПИМ" Хасково и внос от Германия. Произвеждат се богат асортимент на разфасовки от прясно свинско и телешко месо, варено-пушени колбаси и сурово сушени колбаси и деликатеси.

От месец септември 2010 г. започва производство на цялата гама продукти с марка "Стара планина" , а през месец ноември 2010 г. разширява асортимента си с нови продукти от дивечово месо с високо качество. Продукцията е патентована с търговска марка "Качество от Балкана" и реализацията й се осъществява със специализиран транспорт в изградена търговска мрежа от 26 магазина в София, Ботевград, Етрополе, Враца,Монтана, Мездра, Ловеч, Троян, Плевен, Тетевен, Червен бряг, Бяла Слатина, Кнежа и с. Лесидрен. Зареждат се магазини на "КООП - търговия и туризъм" АД в гр. София, РПК "Развитие" - гр. Елин Пелин, РПК "Априлци" и много други търговски обекти на частни фирми и кооперативни организации.

Цялостната дейност на КООП ДОВЕРИЕ е един затворен цикъл от производството на животни и преработка на месната суровина до реализацията на крайния продукт в магазините.

При нас може да платите с дебитни и кредитни карти:

Също така работим с чекове, ваучери и купони за храна на: