Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в нашия уебсайт.

Ако натиснете бутона Съгласен съм, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност.

Съгласен съм Не съм съгласен

Лого на Кооперация Доверие - Лесидрен

ВИДОВЕ ОБВИВКИ, КОИТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ПРИ ПРОИЗВОДСТВОТО НА МЕСНИ ПРОДУКТИ ЯДЛИВИ И НЕЯДЛИВИ ОБВИВКИ

1.ПОЛИАМИДНИ ОБВИВКИ

 

  • Многослойни термосвиваеми полиамидни- обвивки за опаковане на варени колбаси, пастети, формовани деликатеси.Притежават изключителни бариерни свойства, запазващи аромата на продукта и защитаващи го от проникването на други аромати от околната среда.
  • Димо-проницаеми полиамидни -обвивки предназначени за производство на пушени и варено-пушени колбаси, произвеждани по технология включваща опушване или обжарване с дим. Представени от различни типове обвивки, позволяващи удължаване(регулиране) срока на трайност на продукта, външен вид и вкус.
  • Еднослойни обвивки, предназначени за производството на всички видове кренвирши, сарфалади, биренки и др. Обвивките са пригодени за използване с високоскоростни автоматични пълначни машини.
  • Полиамидни димопропускливи обвивки за всички видове кренвиршови продукти, сарфалади, биренки, които се произвеждат по технология включваща опушване.

 

2.КОЛАГЕНОВИ ОБВИВКИ

 

  • Традиционни не ядливи колагенови обвивки – предназначени за производството на варено-пушени и сурово-сушени колбаси. Обвивките придават естествен вид на готовия продукт.
  • Кранц обвивките имат уникалното свойство да придобиват извита форма по време на пълненето. Специалната обработка на формата позволява на обвивката да запази този си вид, който наподобява естествена обвивка и придава традиционен вид на колбасите.Тези обвивки се използват при производството на опушени, сурово-сушени и трайни колбаси с естествена плесен, където естествената извивка на обвивката е много важна характеристика за продукта.
  • Ядливи колагенови обвивки-подходящи за полуфабрикати са решение от ново поколение за многообразието от сурови наденици, карначета и грил наденички за печене на скара и пържене.. Те са с неутрален вкус и не придават страничен привкус.Ядливите колагенови обвивки за полуфабрикати са крехки, но същевременно хрупкави.Те показват добрата структура на суровия продукт, осигуряват бляскава и свежа повърхност.Ядливите колагенови обвивки са идеални за производство на колбаси, които ще се консумират едновременно с обвивката като дебърцини, бирени пръчици, ловджийска наденица, пресни наденици, грил вурстове и др.

 

3. ФАЗЕРНИ ОБВИВКИ

 

Фазерни обвивки за производство на варено-пушени и сурово-сушени колбаси. Обвивките придават естествен вид на готовия продукт.

 

4.ТЕКСТИЛНИ ОБВИВКИ

 

Предназначени са за производство на различни видове варени колбаси като бахур, мортадела, пастети, кървавици и други. Благодарение на богатата гама от форми, цветове и възможността за печат се превръщат в най-популярното решение при производството на деликатеси.

 

5. ОБВИВКИ И ФОЛИА С ПРЕНОС НА ПОДПРАВКИ

 

Това са текстилни обвивки и фолиа с нанесени по вътрешността ситно или по-грубо смлени подправки и билкови смеси и посипки. Фолиата и обвивките с пренос на подправки се използват при производството на деликатеси, варени шунки и сушени колбаси. Те придават красив и уникален вид на продукта. Разнообразие на билкови и подправъчни комбинации.

 

6.МРЕЖИ

 

Мрежи с изключително високо качество за опаковане на сурово-сушени, варени и пушени месни продукти. Еластични и неластични мрежи с различна плетка и размери.

При нас може да платите с дебитни и кредитни карти:

Също така работим с чекове, ваучери и купони за храна на: