Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване в нашия уебсайт.

Ако натиснете бутона Съгласен съм, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност.

Съгласен съм Не съм съгласен

Лого на Кооперация Доверие - Лесидрен

ВИДОВЕ ОБВИВКИ, КОИТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ПРИ ПРОИЗВОДСТВОТО НА МЕСНИ ПРОДУКТИ ЯДЛИВИ И НЕЯДЛИВИ ОБВИВКИ

Обвивки на салами

1. ПОЛИАМИДНИ ОБВИВКИ

Многослойни термосвиваеми полиамидни- обвивки за опаковане на варени колбаси, пастети, формовани деликатеси.Притежават изключителни бариерни свойства, запазващи аромата на продукта и защитаващи го от проникването на други аромати от околната среда. Димо-проницаеми полиамидни -обвивки предназначени за производство на пушени и варено-пушени колбаси, произвеждани по технология включваща опушване или обжарване с дим. Представени от различни типове обвивки, позволяващи удължаване(регулиране) срока на трайност на продукта, външен вид и вкус. Еднослойни обвивки, предназначени за производството на всички видове кренвирши, сарфалади, биренки и др. Обвивките са пригодени за използване с високоскоростни автоматични пълначни машини. Полиамидни димопропускливи обвивки за всички видове кренвиршови продукти, сарфалади, биренки, които се произвеждат по технология включваща опушване.

2. КОЛАГЕНОВИ ОБВИВКИ

Традиционни не ядливи колагенови обвивки – предназначени за производството на варено-пушени и сурово-сушени колбаси. Обвивките придават естествен вид на готовия продукт. Кранц обвивките имат уникалното свойство да придобиват извита форма по време на пълненето. Специалната обработка на формата позволява на обвивката да запази този си вид, който наподобява естествена обвивка и придава традиционен вид на колбасите.Тези обвивки се използват при производството на опушени, сурово-сушени и трайни колбаси с естествена плесен, където естествената извивка на обвивката е много важна характеристика за продукта. Ядливи колагенови обвивки-подходящи за полуфабрикати са решение от ново поколение за многообразието от сурови наденици, карначета и грил наденички за печене на скара и пържене.. Те са с неутрален вкус и не придават страничен привкус.Ядливите колагенови обвивки за полуфабрикати са крехки, но същевременно хрупкави.Те показват добрата структура на суровия продукт, осигуряват бляскава и свежа повърхност.Ядливите колагенови обвивки са идеални за производство на колбаси, които ще се консумират едновременно с обвивката като дебърцини, бирени пръчици, ловджийска наденица, пресни наденици, грил вурстове и др.

3. ФАЗЕРНИ ОБВИВКИ

Фазерни обвивки за производство на варено-пушени и сурово-сушени колбаси. Обвивките придават естествен вид на готовия продукт.

4. ТЕКСТИЛНИ ОБВИВКИ

Предназначени са за производство на различни видове варени колбаси като бахур, мортадела, пастети, кървавици и други. Благодарение на богатата гама от форми, цветове и възможността за печат се превръщат в най-популярното решение при производството на деликатеси.

5. ОБВИВКИ И ФОЛИА С ПРЕНОС НА ПОДПРАВКИ

Това са текстилни обвивки и фолиа с нанесени по вътрешността ситно или по-грубо смлени подправки и билкови смеси и посипки. Фолиата и обвивките с пренос на подправки се използват при производството на деликатеси, варени шунки и сушени колбаси. Те придават красив и уникален вид на продукта. Разнообразие на билкови и подправъчни комбинации.

6. МРЕЖИ

Мрежи с изключително високо качество за опаковане на сурово-сушени, варени и пушени месни продукти. Еластични и неластични мрежи с различна плетка и размери.

При нас може да платите с дебитни и кредитни карти:

Също така работим с чекове, ваучери и купони за храна на: